Maak een afspraak - DermAZ Halen: Dermatologie van A tot Z

Nieuw: Maak zelf uw afspraak via de Online Agenda. (Vertegenwoordigers: klik hier. Gelieve uw bezoeken te beperken tot maximum 2x per jaar.)

Adres: Zwarte Duivelsstraat 15 bus 2 te Halen. - Telefoon: 013/66.26.00

Raadpleging enkel volgens afspraak.

Afspraken kunnen via de online agenda of telefonisch gemaakt worden op nr. 013/66.26.00 tussen 8u en 20u van maandag tot vrijdag en tussen 9u en 12u op zaterdag.

Gelieve voor iedere patiënt een aparte consultatie aan te vragen. Meerdere patiënten op één consultatie geeft onvoldoende de mogelijkheid om uw huidprobleem grondig aan te pakken en creëert bovendien lange wachttijden voor anderen.

De dokter staat ook in voor dringende gevallen. Het is dus mogelijk dat u toch even moet wachten, ondanks de gemaakte afspraak.

Indien verwezen door de huisarts of specialist (met verwijsbrief) of bij een dringend probleem, dient u telefonisch contact op te nemen.

Gelieve tijdig uw afspraak telefonisch te annuleren indien u verhinderd bent. Dit betekent minimum 24u van tevoren; voor afspraken op maandag tenlaatste op vrijdag verwittigen. Bij niet of laattijdig annuleren kan een vergoeding aangerekend worden.

Let op:

  • Chirurgische ingrepen gebeuren niet altijd de dag zelf. Gelieve bij het maken van een afspraak steeds te vermelden wanneer het gaat om een ingreep, spuiten van spataders of een esthetische behandeling. Zo kan de nodige tijd hiervoor voorzien worden.
  • Deel tijdig mee mocht u zwanger zijn of borstvoeding geven.

Gelieve steeds mee te brengen:

  • Identiteitskaart, SIS-kaart en klevertjes van het ziekenfonds
  • Lijstje met medicatie die u neemt
  • Lijstje met gekende allergieën
  • Andere medische gegevens (verwijsbrief, bloednames, verslagen van andere arts, ...)
  • In geval van vermoedelijke allergie: breng de produkten mee waarop u meent te reageren
X